Bijeenkomst ‘Meten en dan? Samen doen!’ van het Regionaal Meetnet Lucht & Geluid

Geïnteresseerd in het onderwerp luchtkwaliteit? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Meten en dan? Samen doen!’ van het Regionaal Meetnet Lucht & Geluid, op donderdagmiddag 13 oktober.

Op deze middag neemt dagvoorzitter Tom Vaessen je mee door het gevarieerde programma met interessante sprekers, interactieve workshops en co-creatie sessies. We gaan het hebben over het 4 x WIN principe, de complexiteit van onze opgave, onze eerste meetresultaten en nieuwste inzichten rondom gezondheid. Ook gaan we met elkaar in gesprek als basis voor concrete vervolgstappen richting een gezonde en schone leefomgeving in Zuidoost-Brabant. Samen gaan we doen!

WANNEER 
donderdag 13 oktober 2022, van 12.30 uur tot 17.00 uur.

WAAR 
Parktheater Eindhoven (Elzentlaan 50)

VOOR WIE 
gemeenten en partners Regionaal Meetnet (zowel ambtenaren als bestuurders en raads- en Statenleden zijn van harte welkom), ondernemers en bedrijven, studenten, burgers en andere belangstellenden voor het onderwerp lucht & geluid.

AANMELDEN 
Via de aanmeldbutton in het programma kun je je aanmelden voor de co-creatie bijeenkomst ‘Meten en dan? Samen doen!’ op 13 oktober 2022, inclusief voorkeurkeuze uit 3 workshops. Je kunt je tot 30 september aanmelden, deelname is gratis. Voor vragen mail naar meetnet@odzob.nl

 

Gemeente Eindhoven, Provincie Noord-Brabant, GGD organiseren samen met AiREAS, RIVM, TNO, Universiteit Utrecht en Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant deze bijeenkomst. Partners van DE STAP zijn samen aan de slag om de stap naar een schonere lucht en gezondere leefomgeving in de regio verder te stimuleren. Daarnaast willen ze inspireren en perspectief bieden tot concrete vervolgstappen.